zondag 5 februari 2012

Envelop tasje


Ik heb een hele tijd geleden al eens een workshop bij het Scrapbookatelier gevolgd, waar we een envelop tasje hebben gemaakt. De basis lag klaar, maar nog niet afgemaakt. Nu was mijn nichtje jarig, en nog niets gekocht voor haar. Daarom heb ik even snel het tasje voor haar afgemaakt, wat gezicht maskertjes en een nagelvijl erin gedaan. Een klein envelopje erbij gemaakt voor wat geld, het patroon komt van Kitty's Craft haar blog. Sorry voor de slechte foto's, het was al donker en dan moet het met de flits.De binnenkant van het tajse, met een aantal enveloppen. De zijnkanten beinkt en bovenkant van cardstock voorzien. Gevuld met maskertjes en een vijltje, en klein geld envelopje.


Een klein geld envelopje van 8 bij 8 cm gemaakt, en met geld gevuld.


4 opmerkingen:

 1. Prachtig gemaakt en zo lief...

  groetjes
  marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ingrid,

  wat een leuk cadeau voor je nichtje. En wat heb je het knap gemaakt! Enig! Het ziet er wel ingewikkeld uit en dan biedt een workshop natuurlijk uitkomst. Moet ik toch maar eens gaan doen, denk ik.
  Was je nichtje er blij mee?
  Groetjes,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is een leuk idee zeg ... wat mooi gemaakt. Dus jij brengt mij ook weer op ideeën. Ze kunnen we elkaar helpen he. Suc6 met je smashbook, ben benieuwd hoor!!!

  Gr. Kethy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk kadootje! Dit enveloppentasje is leuk om te maken he? Vond ik ook.
  Je vroeg naar mijn lo's. Ik zet mijn layouts soms eerst op een schildersezel(tje) op het dressoir en daarna doe ik ze in een Artemio insteekalbum.
  Fijne dag!
  Hugs Ing

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, dat waardeer ik zeer.
Ik breng jouw blog ook zeker een bezoekje.
Groetsels Ingrid