zondag 15 januari 2012

Mini workshop bij het Scrapbook Atelier,

Het scrapbookatelier in Klarenbeek, vierde gsiteren hun 5 jarig lustrum. Je kon mee doen en een heel leuk klein mini kalendertje maken. Deze leuke workshop werd gegeven door Agnes van Hensbergen.


2 opmerkingen:

 1. Hoi Ingrid! Jouw kalendertje is ook prachtig! Ik heb zelf de uiltjes stempel nog niet (al wel besteld ;-) ) dus inderdaad iets anders. Agnes bracht me op het idee dat de ministempels zo leuk zouden staan... En iemand die de workshop za had gevolgd had zich vergist in de maten en bij haar kwam er wat dessinpapier bovenaan het kalendertje. Maar dat vond ik juist zo leuk staan dat ik het nog iets heb uitgebreid! Maar je gaat er vast nog wel eens 1 maken toch? Ik vind ze echt super leuk om weg te geven als je iemand geld geeft voor zijn verjaardag bijvoorbeeld.
  Nou, fijne avond!
  Hugs Ing

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ingrid,

  jammergenoeg kon ik niet naat het Sctapbookatelier. Heb er nog even over gedacht, maar het zou vreselijk haasten worden. 'k Had 's nachts gewerkt en meost dus overdag slapen. Anders hadden we elkaar dus ontmoet.
  Ik vind je kalendertje erg leuk geworden! Het lijkt me zo wie zo wel leuk om een workshop te volgen, heb ik nog nooit gedaan.
  Nu met mijn nieuwe baan zal het nog wel even duren voor ik de rust en de tijd heb gevonden om iets anders dan kaarten te maken.....
  Groetjes en tot blogs maar weer!

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, dat waardeer ik zeer.
Ik breng jouw blog ook zeker een bezoekje.
Groetsels Ingrid