donderdag 12 maart 2015

Bedankkaartje

Ik las net via Facebook dat Erna haar kaartje heeft ontvangen, dus dan ik hem hier nu ook plaatsen.
Ik had bij Erna voor haar verjaardag mee gedaan met een loterij, en laat ik nu één van de drie gelukkige winnaars zijn van een knutselpakket met een stempelset naar keuze uit de Sale-A-Bration folder. Toen ik de envelop van haar kreeg was ik super verrast, heel veel leuke kleuren cardstock en heel veel soorten nieuw dessignpapier ook uit de S-A-B folder met bij behorende knoopjes en lintjes.
De stempelset had nogal wat voeten in aarde, ik kon al niet kiezen want ik had 4 favorieten. Toch met mijn vinger op een naam geprikt voor de keuze. Met in mijn hoofd welke stempelset ik bij Erna had gevraagd, had ik een andere favoriete stempelset via Marktplaats gekocht. Dom als ik was had ik dezelfde stempelset gekocht via MP, als ik aan Erna had gevraagd, zit je met twee dezelfde sets :-(
Heb ik mijn domme fout maar bij Erna opgebiecht :-) en zo lief  als ze is mocht ik de stempelset bij haar omruilen. Naar dit verhaal lezende verdient ze toch wel een heel speciaal bedankkaartje, dus ik heb een kaartje gemaakt van de spulletjes uit de envelop met gebruik van de stempelset. Ik zag op Pinterest een zeer speciaal voorbeeld hoe ze de stempelset hadden gebruikt, ik wist gelijk zo wil ik het ook voor Erna maken met gebruik van het papier en lintje uit het knutselpakket.


Gebruikte materialen
Papier, inkt en lint: Best Year Ever DSP, Sahara Sand,
Calypso Coral, Whisper White  en Costal Cabana.
Stempelset: Simply Wonderful
Label Collection, Essentials en Many Marvelous Markers.
5 opmerkingen:

 1. ik word er helemaal verlegen van! Maar ik was heel blij met je kaartje en ik vind hem SUPER!!!! nogmaals, dankjewel !!! Lieve groetjes Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Da's inderdaad wel heel erg lief. Je bedankkaartje is echt super gaaf geworden, Ingrid. En zo te lezen is Erna er ook erg blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi kaartje en fijn dat het zo geregeld kon worden, er zijn best aardige mensen op de wereld.
  Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je een mooi en lief bedankkaartje gemaakt Ingrid. Fijn dat het allemaal toch opgelost kon worden.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk zeg! heel mooi kaartje en wat leif dt je de stempelset mocht ruilen. Betekent wel dat je hem dus echt heel mooi vond, als je er twee keer voor viel!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, dat waardeer ik zeer.
Ik breng jouw blog ook zeker een bezoekje.
Groetsels Ingrid