zondag 19 oktober 2014

Een 50 jarige, een jarige buurman, en nichtje wat gaat verhuizen.

Een oud collegaatje waar we nog heel goed contact mee hebben, heeft haar 50 jarige verjaardag gevierd. De kinderen  hadden een surprise party georganiseerd, op de uitnodiging stond of je A4 wilde bewerken met een gedicht of knutsel of foto wat op haar sloeg. Dat is voor mij niet moeilijk, gewoon een A4 scrappen toch, ben tevreden met het resultaat. En er stond ook nog bij geld in een envelop want ze wilden moeders verrassen met  een vakantie. Ik weet dat ze heel gek is van Blond Amsterdam, dus ik heb een kistje van Action wit geschilderd en een blond servet met de servetten techniek erop geplakt. Dit heb ik voor de eerste keer gedaan, lastig om zoveel mogelijk zonder plooien dat te doen, maar ook tevreden erover. En het geld in een envelopje heb ik  zelf gemaakt op de punch board en in het kistje gedaan.


Voor de buurman heb ik een tag gemaakt voor aan een pot met drop, helaas geen foto van het geheel.
Ik heb hier allemaal gebruik gemaakt van Stampin' Up spullen.


Voor een nichtje wat gaat verhuizen van een kamer naar een appartement en gaat samenwonen
met haar vriendje heb ik een kaartje gemaakt.
Ik kwam laatst op een leuk blog van Marianne en volger van haar geworden.
Maar daar kwam ik dit kaartje tegen, en de stempel set van SU had ik nog ongebruikt liggen,
dus er gelijk gebruikt van gemaakt. 
2 opmerkingen:

 1. Hoi Ingrid...wat een leuk idee om dat houten hart om te toveren in een "Blond Amsterdam hart", zeker als je weet dat de persoon waar het voor bestemd is daar fan van is. De rest van je creaties is ook allemaal goed gelukt. Héél leuk zoals je de binnenkant van het geldenvelopje versierd hebt...
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ingrid,
  ik vind je post heel gezellig om te lezen en nog leuker om te bekijken! Wat heb je een mooie en leuk dingen gemaakt. Die hartjesdoos is erg leuk! Ook de tag en de enveloppe, je bent ijverig geweest!!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, dat waardeer ik zeer.
Ik breng jouw blog ook zeker een bezoekje.
Groetsels Ingrid