donderdag 7 januari 2021

Bloghop Mini Catalogus Januari-Juni 2021

 

Met start van de mini catalogus januari t/m juni 2021 organiseren we een bloghop met het Freubelteam!

Een ieder van ons team zal leuke voorbeelden laten zien met de nieuwe materialen uit de mini catalogus, we werken allemaal met verschillende sets om jullie zoveel mogelijke inspiratie te geven.

Ik laat voorbeelden met de set Garden Wishes, deze is verkrijgen als bundel een stempelset met dies, deze set is ook in het Nederlands te verkrijgen en heet Wensbloemen. Ik heb hiermee 3 kaartjes gemaakt, voor een beginnende, gevorderde en een vergevorderde stempelaar.

Dit is een kaartje voor een beginnende kaartenmaakster. Basiskaart met hierop gekleurd cardstock en hier boven op wit cardstock. Het witte cardstock heb ik direct bestempeld met de bloem, het bijtj en de tekst. De bloem heb ik alleen een beetje ingekleurd met de blends, de bloem met geel en alleen de steeltjes met groen en het bijtje ook met geel, wat glitter enamel dots erbij en klaar is de kaart.
Dit kaartje heb ik in principe het zelfde gestempeld en gekleurd. Maar als gevorderde kaart heb ik op de basiskaart een vel designpapier geplakt daarboven op een kleiner formaat cardstock en daarboven op het witte cardstock. Ik heb om deze twee lagen een lint gewikkeld met knoopje er in. Het bijtje heb ik uitgestants en verhoogd op geplakt. De tekst heb ik gestempeld op cardstock en met de vorm mee uitgeknipt en verhoogd opgeplakt. Ook hier wat glitter enamel dots en ook klaar is deze kaart.Voor de vergevorderde versie, heb ik nu voor de basiskaart gekleurd cardstock gebruikt, dit heb ik direct bestempeld. Hierop heb ik een kleiner rechthoekige stukje gekleurd cardstock geplakt. Hierover heen 3 strookjes designpapier. Het witte cardstock heb ik eerst bestempeld en voor de tekst een apart smal strookje wit cardstock. Na het bestempelen heb ik de vorm aan de rand gestanst met het leuke stansje wat in de stansen set zit. Ik heb uit de stansen set ook twee bloemen uit vellum gestanst en boven op de bloemen geplakt en nog een bloem uit geel cardstock. Hier ook weer glitter dots opgeplakt en super klein lieveheersbeestje op de bloem geplakt.

Gebruikte materialen

Stempelset: Bloemenwensen, Tijdloze Tulpen
Cardstock: Whisper White, Mossy Meadow, Bumble Bee, Vellum
DSP: Dandy Garden
Inkt: Mossy Meadow, Basic Black
Blends: Mossy Meadow Light, Daffodil Delight Light
Dies: Dandy Whises
Overig: Braded Linen Trim, Gold Glitter Enamel Dots, Ladybug Trinkets


Klik op de afbeelding op naar het Blog van Kristen Cunningham te klikken.Of klik op afbeelding om terug te gaan naar het blog van Marga Bultena.
Bedankt voor het volgen van de Freubelteam bloghop en we hopen dat jullie veel inspiratie op hebben mogen doen met de materialen uit de nieuwe Mini Catalogus Januari - Juni 2021.

Creatieve groet,
Ingrid Ottens

7 opmerkingen:

 1. En nu vind ik de stempelset wel mooi. Je hebt me overtuigd met je prachtige creaties!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk om te horen, de set is zo prachtig te combineren met ook een oudere set de Dandelion Wishes.

   Verwijderen
 2. Heel mooi Ingrid! Ik heb deze set ook, maar nog veel te weinig gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook ik had in eerste instantie niets met deze stempelset, maar als ik jouw creaties zie, denk ik dat ik ook wel overstag ga. Groetjes Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha werkt aanstekelijk. Gaat mij precies zelfde hoor, ik moet ook eerst voorbeelden zien, voor dat ik vrolijk van bepaalde sets wordt.

   Verwijderen
 4. Wat zijn ze alle drie prachtig!! Mooie kaartjes weer.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, dat waardeer ik zeer.
Ik breng jouw blog ook zeker een bezoekje.
Groetsels Ingrid